Inner Banner
اخبار
امتیاز دهید :

هرگز نان را در کیسه پلاستیکی نگذارید!

هرگز نان را در کیسه پلاستیکی نگذارید!
تاریخ : ۱۳۹۶/۰۴/۲۴ / تعداد بازدید : 2986 منبع:باشگاه خبرنگاران
حمد حسین عزیزی متخصص تغذیه با بیان اینکه نان داغ در کیسه های پلاستیکی سبب تولید حرارت می‌شود ؛گفت: هنگام خرید نان تازه آن را در کیسه های پلاستیکی قرار ندهید.
این متخصص تغذیه افزود: حرارت در کیسه های پلاستیکی سبب تعرق کیسه و کپک زدن نان می شود. وی درباره ظروف پلاستیکی بیان کرد: پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی تولید می شود به همین دلیل در شرایط تماس با مواد داغ و اسیدی ماده ای به نام مونومر (مولکول های کوچکی که تعدادی اتم را در یک ردیف دربر می گیرد) بوجود می آید که این مواد در دراز مدت ممکن است خطرناک و سرطان زا باشد.
عزیزی در ادامه افزود: تولید مواد مانومر در کیسه و تماس با نان باعث ایجاد بیماری هایی همچون ریوی و اختلال گوارشی می شود و سیستم های عملکردی بدن افراد را مختل می کند.
وی در پایان اظهار داشت: بهتر است بجای کیسه پلاستیکی از پارچه استفاده کنید، البته از پارچه های ساده نه رنگی زیرا رنگ های بکار برده شده در آنها نیز شیمیایی است.


مطالب مرتبط